Ik kan me voorstellen dat het fijn is om te bepalen of een trainer bij je past. Op deze pagina geef ik een indruk over mezelf.

Missie

Mijn missie is mensen te verbinden met zichzelf en vandaaruit met de ander, zodat ze optimale vrijheid, plezier en lichtheid ervaren.

Over mij

Als slimme en sensitieve professional heb ik oog voor processen op verschillende niveaus: organisatie, team en individu. Op basis van een intake onderzoeken we gezamenlijk de werkelijke vraag en uitdaging. Ik lever maatwerk.

Als trainer kan ik de juiste ambiance neerzetten om tot beweging te komen. Als coach weet ik de juiste vragen te stellen waardoor je bij jezelf te rade gaat, tot logische inzichten komt en mogelijkheden gaat ontdekken die bij jou passen.

De mentoren die mij hebben geinspireerd tot het trainerschap zijn: Arnold van Doorn, Ellen van Laar en Astrid Entius.Achtergrond

Ik heb tien jaar ervaring bij de Hogeschool van Amsterdam, als docent en coach. Hier begeleidde ik het allerliefste jong volwassenen bij hun persoonlijke en professionele onwikkeling. Ook heb ik NLP trainingen verzorgd voor studenten, collega's en alumni. En ik heb een vak in NLP coachingsvaardigheden gegeven.

Ik ben opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP trainer en mBIT coach. Ik heb de NLP practitioner en de NLP master practitioner geassisteerd bij Mind Academy, een gerenommeerd NLP instituut.

Zie mijn LinkedIn pagina voor mijn volledige professionele profiel:

Leven vanuit passie